2016-04-19 08:27:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy ismerőse alaposan felbosszantja

Napi horoszkóp április 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap ma lép a Bika jegyébe, a Hold pedig a Mérleg jegyében áll. Nehezen szánja rá magát a munkára, de aztán lendületbe jön, és behozza a lemaradásait. A főnökei is elégedettek az eredményeivel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Szaturnusz és a Mars kedvezőtlen kapcsolatban vannak az ön jegyével. A Nap ma lép a Bika jegyébe. Lélekben próbáljon meg felkészülni a váratlan nehézségekre, mert ma sajnos bármi előfordulhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz és a Mars szemben állnak az ön jegyével. Sajnos több minden is akadályozza a munkában, és az intézni valókkal sem halad jól. Inkább pihenjen, és rakjon rendet otthon. Este látogassa meg a barátait, kávézzanak a kedvenc helyükön.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz áll az ön X. sorsterületén, a Nap a Bika jegyébe lép. Ez azt jelzi, hogy ön elégedetlen önmagával, az önbizalmát kellene erősítenie. Menjen társaságba, a barátai megvigasztalják a kedves szavaikkal.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap ma lép a Bika jegyébe, és a Merkúr már régen itt tartózkodik. Gondolja át az életét, valami bizonyára nyomasztja önt. Nehezen tud figyelni a munkájára. A szerelem, a szívügyek most különösen fontosak önnek, legalábbis addig, amíg a Vénusz a Kos jegyében áll.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter a Szűz jegyében csak kedvezőtlen fényszögeket kap. Emiatt feszültnek, idegesnek érezheti magát, nem lesz képes pihenni sem. Úgy érzi, összecsaptak a hullámok a feje fölött… Nyugodjon meg, hamarosan elsimulnak a problémák.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön jegyével szemben álló bolygókat a Plútó támadja. Sajnos nehéz napra számíthat, de valahogy át tudja majd vészelni. Számos félreértést kell majd tisztáznia.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr áll az ön jegyével szemben, ez az orvoslás bolygója. Lehetséges, hogy megfázással küszködik most. Ha nem érzi jól magát, mindenképpen keresse fel a háziorvosát. Este próbáljon meg minél korábban lefeküdni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz és a Mars is a Nyilas jegyében áll, mindkettő visszafogja önt, emiatt nehezen halad a feladataival. Egy családtagja a szokottnál is makacsabbá válik. Képtelenség meggyőzni őt, vagyis a legjobb módszer, ha ráhagy mindent, és ön lép hátra egyet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap ma lép a Bika jegyébe, a Hold a Mérleg jegyében van. Lehetséges, hogy most egyedüllétre van szüksége. Rendezze el a napi feladatait, gondolja át, mit kell tennie, tisztáznia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön uralkodó bolygója, az Uránusz közel van még a Vénuszhoz. Egy ismerőse alaposan felbosszantja a kötekedésével. Ne is fecsérelje rá az idejét, mert ma fontos feladatai lesznek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap ma lép a Bika jegyébe, a Hold a Mérleg jegyében áll. Egészségügyi problémái lehetnek, amelyek egy diétával orvosolhatóak. Tartsa be az előírásokat, a kitartásának szemmel látható eredményei lesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: